Film tartalmak

Egy lusta tininek csak egy éjszakája van befejezni egy nagyobb iskolai beadandó feladatot, amin a jegyei múlnak. Arra kényszerül, hogy a feladatot egy... több»

78 Necroland  (2020)

A közeli jövőben a Föld még jobban megváltozott, a rossz irányba, az időjárást és az emberi magatartást is beleértve. Különböző évszakokra jellemző id... több»

54 Simon  (2016)

Egy oknyomozó újságírónő úgy gondolja, hogy megtalált egy gyilkost, ezért betör a férfi otthonába, hogy bizonyítékot gyűjtsön. Mikor a férfi hazaér el... több»
Mexikó és az Egyesült Államok határán lévő kisvárosban egy új sheriff nyomozásba kezd, hogy kiderítse egy kábítószer-kartell rosszul sikerült üzleténe... több»
A film a csendes kisvárosban, Suburbicon-ban játszódik, ahol az emberiség legjobb és legrosszabb oldala is megmutatkozik az átlagos emberek életén ker... több»
Paranormal Activity Security Squad egy független horror vígjáték, amiben Bianca Van Damme (Welcome to the Jungle, U.F.O.), Sean Stone (Savages, Greys... több»
Rudolph nevét szerzői jogok miatt egyszer sem mondják ki a filmben, ez később be lett építve a történetbe, mint visszatérő poén.... több»

70 Pattaya  (2016)

Franky és Krimo arról álmodik, hogy otthagyják lakóhelyük szürkeségét, és elmennek a híresen tikkasztó Thai üdülőbe, Pattaya-ba. Hogy olcsón jussanak ... több»
Egy ősi tenger-varázslat emberré változtat egy delfint, egy ördögi bűbáj szitakötővé változtat egy kamasz fiút és egy egyszer jó és szerető medúza kir... több»

NA Yefon  (2018)

Egy analfabéta lány megküzd a törzse szokásaival, amik diszkriminálóak a nőkkel szemben, ezzel elindítva egy irodalmi forradalmat. ... több»