Film tartalmak

43 The Sandman  (2017)

A nyolcéves Madisonnak (Shae Smolik) különleges képességei vannak. Képes életre kelteni a rémálmai alakját a kegyetlen Homokembert, viszont e képesség... több»
Nyolc fiatal főiskolás úgy gondolja, hogy az idei Halloweent egy olyan házban fogják tölteni, ahol már történtek megmagyarázhatatlan halálesetek! Pers... több»

48 Farm House  (2008)

Egy fiatal házaspár épp új otthonuk felé tart, hogy új életet kezdhessenek, de odafelé balesetet szenvednek! Kis idő múlva egy közeli szőlőtermelő bir... több»

40 Lake Dead  (2007)

Három nővér nagyapjuk halála után örököl az isten háta mögött egy telket, rajta egy motellal! A testvérek úgy gondolják hogy ideális lenne egy baráti ... több»

57 Bunker  (2001)

1944-ben a második világháború vége felé, hét német katona menekül az előrenyomuló szövetséges amerikai katonák elől és egy bunkerben találnak menedék... több»
Berlin legelismertebb kórházának laboratóriumában egy több mint százéves titkos társaság ismét emberi kísérleteket végez. Nem törődnek sem az orvosi e... több»

70 Gonin  (1995)

Bandai egy tokiói bár tulajdonosa, aki egy sikertelen üzletet követően rengeteg pénzzel tartozik a helyi jakuzának. Bandai minden követ megmozgat, hog... több»

38 Holtak tava  (2005)

Debaria lakói a gát megépítésének 40. évfordulóját készülnek megünnepelni. A hatalmas beruházás körül sötét titok lappang. A régi újságok korrupcióról... több»

40 All I Need  (2016)

Az All I Need két történetszálat mesél el egyidejűleg, az egyik szálon egy fiatal lány (Caitlin Stasey) magához tér egy bezárt szobában, ahol több sor... több»