Rólam

Először a Creepyshake-nek, majd a Cinegore.net horrorportálnak írtam ismertetőket, később kritikákat és elemzéseket, elsősorban animékről, mert hatalmas űr tátongott ezen a vonalon.
2017 júliusában elindítottam a saját, nonprofit blogomat a Smaragd Sárkány animéit (smaragdanimesarkany.blog.hu), ahova a drámaibb hangvételű alkotásokról, majd vígjátékokról és egyéb, a Cinegore.net arculatába nem illeszkedő művekről fogalmaztam meg mélyebb elemzéseket.
A Magyarország legrégebbi, legnagyobb adatbázisú és legnépszerűbb horroroldalának köszönhetően hívtak el az évente az Uránia Filmszínházban megrendezésre kerülő Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválra, melyre azóta is hivatalos vagyok. A 2018-ban indult Anime Filmklub (Pólus Center Mozi szervezése) vetítéseire szintén hivatalos vagyok, a Mondo Magazinnal együtt promótáljuk az eseményeket. 2019-ben a blog.hu beválogatott a 12 blogger közé, akik az Asahi japán napjára cikket írhattak a karakuchi.blog.hu-ra, így alkalmam nyílt összeszedni, mit is jelent az egész anime-jelenség (https://karakuchi.blog.hu/2019/06/20/anime-jelenseg).
Célom nem csupán az animék világának megismertetése az olvasóimmal, hanem hogy rámutassak, milyen értékek, üzenetek rejlenek ezekben a művekben.