Rólam

Sok filmet nézek és rengeteg kedvencem is van. Saját filmes oldalam a The Critic (thecritic.blog.hu), de a film-kritikus.blog.hu és a kritikusa.blog.hu felületein is megjelennek néha recensióim. Leginkább olyan filmekről szeretek írni melyek valamiért megragadtak bennem. Sokszor van ellenvéleményem a mainstream közfelfogással szemben, de ezt mindig vállalom. Email: [email protected]

Kép

2024. 04. 16.
Életszerű helyzet most a világháború küszöbén
Mindig meglep, amikor a középkategóriás filmeket megjelentető Netflixen felső kategóriás, vagyis élvonalbeli színészekkel mutatnak be filmeket. Ezúttal a Julia Roberts, E... több»
Egy ZS kategóriás mese gagyi kivitelben
A King Kong-filmeket szeretem: tetszett az 1976-os feldolgozás (Jessica Lang és Jeff Bridges főszereplésével), aztán a 2005-ös látvány verzió is (Naomi Watts és Adrien Br... több»
2024. 04. 02.
Fordulatos nagy klasszikus 1993-ból
Egy többször is újranézhető remek klasszikus, a még viszonylag fiatal, 39 éves Denzel Washington főszereplésével. Az sztori szerint egy fiatal joggyakornoklány, Darby Sha... több»
2024. 03. 31.
Ha bunyó, akkor Elwood Dalton
Miután elkészült a blogomon is saját elemzésem (egyetlen posztban a régi és új Országúti diszkóról), itt is leírnám gondolataimat kicsit más szemszögből a két filmről. Az... több»

69 Halo  (2022)

2024. 03. 31.
Látványos és kaotikus öldöklés
Sajnos nem ismerem a Halo videójátékot, és csak kíváncsiságból néztem meg az első évad néhány részét. Látványos, szó se róla, de egy komplett katyvasz az egész. Nem siker... több»