20 éve óriásit buktak, most új projekten dolgozik Jennifer Lopez és Ben Affleck

20 évvel Martin Brest Gengszterrománc című bukása után Ben Affleck és Jennifer Lopez ismét együttműködik a Megállíthatatlan/Unstoppable című filmben.

Múlt héten Ben Affleck bejelentette, hogy nem kíván tovább dolgozni a DC-vel, de a rendező és színész várhatóan újra összeáll feleségével, Jennifer Lopezzel egy közös projektben.

A pár, akik 2003-ban ismerkedtek meg Martin Brest Gengszterrománc című krimivígjátékának forgatásán, amely a 2000-es évek egyik legnagyobb művészi és kereskedelmi kudarca volt, később Kevin Smith Apja lánya című filmjének szereplőgárdájában találták magukat.

Húsz évvel később J-Lo és Ben Affleck ismét együttműködnek az Unstoppable című filmben. Ben Affleck az új Artists Equity nevű cégén keresztül (amelyet Matt Damonnal közösen vezet) az Amazon Studios társproducere lesz, Jennifer Lopez pedig a film főszereplője.

A film Anthony Robles, a féllábú birkózóbajnok igaz történetét meséli majd el. Őt Jharrel Jerome alakítja a vásznon, akit korábban például a Mr. Mercedes című sorozatban láthattunk.

Ez lesz a frissen alakult cég második produkciója az Air – Harc a legendáért után, amelyben Ben Affleck a főszereplő. Az április 5-én a Prime Videón megjelenő film, amelyben Matt Damon, Ben Affleck, Viola Davis, Jason Bateman, Chris Messina és Marlon Wayans játszik, a Nike által készített Air Jordan edzőcipő megalkotásáról szól.