Érkezik a HALO második évada, amelyet nagyobb részben újra Magyarországon forgattak!

A videojáték-franchise-on alapuló Paramount+ sorozatban Pablo Schreiber alakítja Master Chiefet, akinek itt neve és arca is lett: ő John 117. Natascha McElhone pedig a szálakat mozgató Dr. Catherine Elizabeth Halsey-t kelti életre ezúttal is.

Schreiber és McElhone producerként is részt vettek az új évad munkálataiban.

Schreiber többször nyilatkozta az első évad kapcsán, hogy miért adtak arcot, nevet és eredettörténetet a karakternek, akit a játék során sosem látni a sisakja nélkül (Ez emlékeztet valaki másra, igaz? #thisistheway). Mint többször elmondta, a koncepció az volt, hogy míg a játékban - mivel az FPS módban játszható - lényegében mindenki egy kicsit Master Chief lehet, de egy sorozatban, ahol "csak" nézők vagyunk és nem alakíthatjuk aktívan a történetet, kellett valami pluszt adni, hogy érdekes legyen, hogy könnyebb legyen bevonódni Master Chief történetébe.

A második évad ismertetője

„John-117 (Schreiber) tovább vezeti elit csapatát a Covenant néven ismert idegen fenyegetés ellen. Egy elhagyatott bolygón történt megrázó esemény nyomán John nem tud megszabadulni attól az érzéstől, hogy háborúja hamarosan megváltozik, és mindent kockára tesz, hogy bebizonyítsa, amit senki más nem fog elhinni – hogy a Szövetség arra készül, hogy megtámadja az emberiség legnagyobb fellegvárát. A galaxis szélén John útnak indul, hogy megtalálja az emberiség üdvösségének vagy kipusztulásának kulcsát: a Halo-t.”

Mikortól láthajuk az új évadot?

A Halo 2. évadának első két epizódja február 8-án debütál a Paramount+-on. Az évad premierjét követően hetente jelennek meg az új epizódok. Nálunk várhatóan ez az évad is a SkyShowtime-on lesz streamelhető. 

Ha még nem láttad az első évadot, csak kattints a sorozat mafab adatlapján található SkyShowtime ikonra és máris útra kelhetsz Master Chieffel és csapatával ebben a szépen megalkotott világban, ami részben bizony az etyeki Korda stúdió falai között épült fel!

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2024.02.09.)

A második évadban John-117 szembeszáll a Szövetség néven ismert idegen fenyegetéssel. Egy kietlen bolygón történt megrázó eseményt követően John nem tud szabadulni az... több»