2,5 milliárd(!) megtekintett percet húzott be ez az új sikersorozat, az eredeti streaming filmek mezőnyében a Netflix dominált (április 12-18., USA)

Az április 12-18. közötti hét streaming kínálatában a Netflix négy új filmmel is képviselte magát a Luminate top 10-es eredeti streaming produkciók listáján, az újoncok közül a  Fakopáncs Frici a nyári táborban bizonyult a legsikeresebbnek, de az első helyet a filmek között egy korábban bemutatott Netflix-film szerezte meg, írja a Variety.

A tévésorozatok közül az Amazon Prime Video Fallout című műsora jelentős nézettséget ért el, valamivel kevesebb mint 2,5 milliárd megtekintett percet gyűjtött össze, ami körülbelül 5,2 millió megtekintést jelent az első teljes héten, ami rendkívül komoly, 773%-os növekedést jelent az első kétnapos megjelenéshez képest. Ezzel a nézettséggel toronymagasan vezeti az eredeti streaming sorozatok mezőnyét az a netflixes Nyitott ajtók: Börtönkísérlet előtt, 793 millió megtekintett percet húzott be.

67 Fallout  (2024)

akció | dráma | kaland

Egy jövőbeli, poszt-apokaliptikus Los Angelesben a polgároknak földalatti bunkerekben kell élniük, hogy megvédjék magukat a sugárzástól, a mutánsoktól és a banditáktól a... több»

A Netflix szintén figyelemre méltó sikert aratott a Szarvasbébi című krimisorozattal, amelynek nézettsége az előző héthez képest 8000%-kal nőtt.

A Mit követett el Jennifer Pan? című netflixes dokumentumfilm drámai, 696%-os nézettségnövekedést produkált, és 674,2 millió megtekintett percet ért el, ezzel könnyedén behúzta az első helyet az eredeti streaming filmek mezőnyében a Fakopáncs Frici a nyári táborban előtt.

dokumentum | krimi

Amikor Jennifer Pan felhívja a 911-et, hogy bejelentse, a szüleit lelőtték, ő kerül egy lebilincselő bűnügyi ügy középpontjába. több»

Rendező: Jenny Popplewell

Szintén figyelemre méltó teljesítményt nyújtott a Prime Video Országúti diszkó című filmje, amely a negyedik héten is megtartotta szilárd nézettségét, ami a 3. helyre volt elegendő, valamint a Netflix Papírvékony falak című romantikus vígjátéka és a Chamkila című életrajzi film, mindkettő újonc a listán.