4 új karácsonyi film, amit már ma este megnézhetsz otthonról

Ha úgy döntöttél, hogy a szentestét kuckózós filmezéssel szeretnéd tölteni, de még nincs meg a szerencsés kiválasztott, hadd ajánljunk pár filmet!

A következő négy karácsonyi mozi már elérhető a streamerek köyvtáraiban és akár a családdal, akár csak kettesben ülnétek le filmezni, jó szórakozást nyújthatnak.

Ha pedig bármi okból kifolyólag úgy adódott, hogy egyedül töltöd ezt az estét, reméljük, hogy akkor is tudnak egy kis melegséget csempészni a karácsony első estéjébe!

Örömteli ünnepeket kívánunk! Teljen úgy, ahogy számotokra a legszebb!

#4

49 Karácsonyi fénytusa  (2023)

(5) (3)

fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy férfi elhatározza, hogy megnyeri a környék éves karácsonyi dekorációs versenyét. Megállapodást köt egy manóval, hogy segítsen neki nyerni – és a manó olyan varázslatot... több»

A Prime Video is bekapcsolódott a karácsonyi hangulatba számos eredeti produkcióval. Eddy Murphy nyitotta a sort december 1-én a Christmas at Candy Lane/Karácsonyi fénytusa című családi filmmel, amely varázslatról és hattyúkról szól egy medencében (igen, ez komoly volt - csekkold csak a filmet, míg Axel Foley negyedik eljövetelére vársz).
#3

akció | animáció | kaland

Netflix

Ebben az új kalandban, amely a film eseményei előtt játszódik, a Rosszfiúk semmit sem szeretnek jobban, mint a karácsony reggelét, mert amíg mindenki otthon van, és ajándékokat... több»

A Netflix nagyon szép ajándékkal kedveskedik a 2022-ben megjelent A rosszfiúk című (szuper) animációs film rajongóinak. A különleges - mindössze 30 perces - epizódnak ugyanolyan hangulatúnak kell lennie, mint az egész estés filmnek: szórakoztató, szokatlan, pörgős és szép erkölcsi tartalommal zárul. Aki szerette A rosszfiúkat, az most sem fog csalódni!  
#2

60 Családi cserebere  (2023)

(11)

családi | vígjáték

Netflix

A Brenner család egy reggel arra ébred, hogy a gyerekek és a szülők testet cseréltek. Hogy visszafordítsák a helyzetet, a szülőknek meg kell találniuk a baj forrását, ám... több»

A Netflix új vígjátéka egy kicsit a Freaky Friday feldolgozásának tekinthető. Csakhogy ezúttal az egész családot bevonják a játékba. Ezt a filmet inkább a szereplők, mint a gegek miatt nézzük (kivéve a kutyát és a babát, ami egy zseniális húzás), meg azért, mert kíváncsiak vagyunk, mi köze van ehhez az egészhez Jennifer Garnernek, aki mostanában főleg ilyen filmekben tűnt fel. Tény, hogy a Hirtelen 30 után számára ez a szerep egészen testhezálló is lehet.
#1

romantikus | vígjáték

Netflix

Történetünkben barátságok kerülnek próbatétel elé egy hivalkodó ünnepi hírlevél miatt. több»

Amit tudnod kell: Heather Graham és Brandy volt az, aki ezzel a november 16-án bemutatott tévéfilmmel nyitotta meg a karácsonyi ellenségeskedést. Őszinték leszünk: jó újra a képernyőn látni az egykori amerikai énekesnőt (The Boy is Miiiine), de szívesebben láttuk volna egy jobb produkcióban. Mindenesetre az előfizetők nem hagyják magukat becsapni: az 1,9/5-ös pontszámmal inkább azt mondják, hogy "Viszlát karácsonyi hangulat"...Minden esetre, ha egy egészen laza, semmi figyelmet nem igénylő limonádéra vágysz, ez a film tökéletes lesz.