A Lionsgate és az Amazon Studios hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a 2018-ban megjelent Egy kis szívesség  folytatása.

A 2017-es, azonos című regény alapján készült film egy özvegy és egyedülálló anya, Stephanie történetét meséli el. A Connecticutban vloggerként dolgozó lány irigykedve tekint legjobb barátnőjére, Emilyre. Emilynek sikeres karrierje, szerető családja és csillogó életmódja van. A dolgok azonban rosszra fordulnak, amikor Emily egy nap rejtélyes módon eltűnik, ami arra készteti Stephanie-t, hogy saját nyomozást indítson barátnője múltja után.

A folytatásban Stephanie és Emily visszatérnek, és a gyönyörű olaszországi Capri szigetére utaznak, ahol Emily egy gazdag olasz üzletemberrel készül egybekelni, a dolgok azonban rövidesen ismét sötét fordulatot vesznek.

Az Egy kis szívesség annak idején a 20 millió dolláros költségvetéssel szemben 97 millió dollár bevételt hozott a stúdiónak világszerte. Az Egy kis szívesség 2 egyelőre nem kapott premierdátumot, a folytatásban ugyanakkor visszatér Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding, Andrew Rannells, Bashir Salahuddin, Ian Ho, Kelly McCormack és Joshua Satine.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Mindenkinek vannak sötét titkai… Stephanie (Anna Kendrick), az egyedülálló vlogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű... több»