Simon Baker már egyáltalán nem hasonlít arra a Patrick Jane-re, akit a Mentalistából megismerhettünk.

Bár a sorozat befejezése után az ausztrál színész nem tűnt el teljesen a radarról, Simon Baker ugyanakkor az elmúlt években meglehetősen a háttérbe húzódott. Nem is csoda, hogy sikerült a rajongókat alaposan meglepni a Limbo most megjelent előzetesével, amelyben szinte alig ismerni rá Bakerre.

A Berlinalén hivatalos válogatásként bemutatott film előzetesében Baker rövid hajjal, szakállal és tetoválásokkal látható, amely meglehetősen a Breaking Bad sorozat Walter White karakterére hasonlít.

Baker nemrégiben a Collider magazinnak adott interjúban beszélt a Limbo forgatásáról, és hogy miként is készült a szerepre. Mint kiderült a színész több ezer kilométert utazott Sydneyből a forgatási helyszínre, ahol egy lakókocsiban töltötte az idejét, amelyhez enyhén szólva sincs hozzászokva.

“Körülbelül egy éve gondolkodtam a karakteren, amikor Ivannel először kezdtünk el beszélgetni a projektről. Aztán eljutottunk egy bizonyos pontra, amikor egy nap, a forgatás előtti időszakban ott voltunk” - mondta Baker, majd hozzátette, hogy amint a kamera forogni kezdett az egész karakter természetesen bontakozott ki benne.

A Limbo előzetesét már lentebb megtekinthető.

64 Limbo  (2023)

dráma | krimi | misztikus

Egy húsz évvel ezelőtti, elfelejtett gyilkossági ügy kerül elő, amit Travis Hurley-nek, a megfáradt nyomozónak kell megoldania. több»