A 7 legemlékezetesebb szexjelenet 2023-ból

Az év utolsó napján épp itt az ideje, hogy elgondolkodjunk mindazon, ami 2023-at azzá tette, ami volt - például, végigvehetjük a 2023-as filmek összes fülledt szexjelenetét! 

A  listát a decider állította össze, ebből válogattunk néhányat és persze várjuk a ti tippjeiteket is, ha találtatok az idei filmes erotikus jelenetek közt olyat, ami szerintetek felkerülhetne egy ilyen huncut kis listára.

A 2023-as évben a filmes szexjelenetek néha igazán elszabadultak: Emma Stone abszurdan energikus módon szexelt Mark Ruffalóval a Szegény párákban, Barry Keoghan "felszürcsölte" Jacob Elordi *ndóját a Saltburnben, Cillian Murphy pedig verset szavalt, miközben Florence Pugh az Oppenheimerben meglovagolta.

Szóval volt itt minden... a mocskostól, a tabusított dolgok ábrázolásán át, a forrón fülledt szimulált szexig a vásznon és a kisképernyőn egyaránt. 

És nem csak a heterók szórakozhattak jól: az olyan queer filmek, mint a Passages, a Vörös, fehér és királykék és a Nyugtalan elme is izgalmas jelenetekkel járultak hozzá a filmes szexetűdök széles tárházának bővítéséhez.

#7

40 Telitalálat  (2023)

(2)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy nagy visszhangot kiváltó kirúgást követően Jenna visszatérése a divatszakmai karrierjéhez zátonyra fut, amikor belezúg egy sármos, sokkal fiatalabb munkatársba, aki... több»

Numa Perrier romantikus vígjátékában, amely idén jelent meg a Netflixen, egyértelműen a szexjelenetek voltak a legjobbak. A nagyszerű Gabrielle Union a főszerepben egy negyvenes, karrierista nőt alakít, aki egy akarom-nem akarom szituációban van a főnök dögös, fiatalabb fiával (Keith Powers). A film legjobb jelenetében Union elkapja Powers ingének hátulját, hogy magához húzza egy perzselő csókra. És ez a csók forró. Ez az a fajta céltudatos, mindent elsöprő csók, ami többhöz vezet... Powers térdre ereszkedik, és Unionra borul a konyhája közepén. A kamera Union arcát pásztázza, ahogy lehunyja a szemét, és hátraveti a fejét a gyönyörtől. Forró, fülledt, érzéki.
#6

40 Nyugtalan elme  (2023)

(1)

horror | thriller

Disney+

Billie-t ájulások és furcsa látomások gyötrik, amelyek nyomán rájön, hogy egy időhurokban rekedt, ami valószínűleg titokzatos új barátnőjéhez kapcsolódik. több»

Kelley Kali rendező és Allyson Morgan forgatókönyvíró a Hulu számára készített queer time loop horrorfilmjükkel, a Jagged Mind/Nyugtalan elme cíművel elhozták az év egyik legizgalmasabb queer szexjelenetét.. A film főszereplője Maisie Richardson-Sellers egy művészeti kurátort alakít, aki intenzív rémálmokkal és emlékezetvesztéssel küzd. Ennek valószínűleg semmi köze ahhoz a gyönyörű, de ijesztő nőhöz (Shannon Woodard), akit egy bárban szedett fel, és aki egy időhurokba zárta, igaz? Legalább hősünknek jut egy éjszaka gyönyör a gyönyörű démonnal, még ha rövid ideig is.
#5

77 Oppenheimer  (2023)

(57) (11)

dráma | életrajzi | történelmi

Mozikban | SkyShowtime | Telekom TVGO

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»

Cillian Murphyt azt szavalja: "Most én lettem a Halál, a világok pusztítója" (híres passzus a 700 versszakos hindu szentírásból, a Bhagavad Gítából), miközben Florence Pugh rajta lovagol...hát, egy kicsit vad. Ettől függetlenül Florence Pugh (aki Robert Oppenheimer kommunista szeretőjét, Jean Tatlockot alakítja) tagadhatatlanul gyönyörű. Nagy taps Christopher Nolan rendezőnek, hogy mellbimbót mutatott egy olyan filmben, amiről abszolút nem vártuk, hogy meztelenséget tartalmazzon.
#4

69 Barátnőt felveszünk  (2023)

(30) (4)

vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Maddie (Jennifer Lawrence) szerencsétlenül járt, el fogja veszíteni a házát, és egy bírósági végzéssel kell szembeszállnia, hogy visszakapja a vagyonát – kezdve az... több»

Ez nem éppen szexjelenet, de vétek lenne kihagyni az év - ha nem az évtized - legjobb meztelen jelenetét erről a listáról. Amikor JLaw kiviharzott az óceánból, meztelenül, hogy megküzdjön a tinikkel, akik megpróbálták ellopni a ruháit...nos, arra a pillanatra sokan várhattak a Hunger Games óta. És igen, mindent láthattunk. Ez pedig 100 százalékban vicces és 0 százalékban szexuális, és egész biztosan évekig ez lesz a Google kereső találata a "Jennifer Lawrence meztelenül" kifejezésre. Gyönyörűen beteg.
#3

41 Végtelen víztükör  (2023)

(7) (4)

horror | misztikus | sci-fi

SkyShowtime

James (Alexander Skarsgård) és Em (Cleopatra Coleman) egy elszigetelt szigeti üdülőhelyen töltik tökéletes vakációjukat, ahol érintetlen strandok, kivételes személyzet és... több»

Ha igazi csodabogár vagy, akkor értékelni fogod Cronenberg legújabb NC-17-es besorolású horrorfilmjének, a Infinity Poolnak a sötét és csavaros szexjeleneteit. Alexander Skarsgård egy küszködő írót alakít, aki belebotlik a turista kultúra sötét bugyraiba abban az országban, ahol feleségével nyaralnak. Gondoljunk csak Epstein szexszigetére... Deformált maszkok, szoptatás, drogos szektaorgia és rengeteg vér. Alexander Skarsgård pedig meztelenül mászkál egy kutyanyakörvvel a nyakában. Fétish a javából.  
#2

62 Szegény párák  (2023)

(14) (5)

romantikus | sci-fi

Mozikban | Disney+ | Telekom TVGO

Egy fiatal nőt, Bella Baxtert (Emma Stone) a hétköznapinak aligha nevezhető tudós, Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe) visszahozza az életbe. Baxter vezetésével Bella útra kel, hogy... több»

Yorgos Lanthimos új sötét vígjátékában Emma Stone egy korábban halott nőt alakít, akit egy hátborzongató tudós (Willem Dafoe) támaszt fel, aki egy csecsemő agyát ülteti a fejébe. Ennek eredményeképpen Bella egy már teljesen felnőtt nő testében válik nagykorúvá. És amikor megismerkedik egy jóképű, vásott ügyvéddel (Mark Ruffalo), aki leveszi a lábáról, nos, rengeteget szexelnek. Sok igazán jó, lelkes, energikus, teljesen abszurd szexet láthatunk. Furcsa, explicit, helytelen, és igen, dögös.
#1

30 Kéjutazás  (2023)

(3)

vígjáték

Telekom TVGO

Négy barát ázsiai utazását követhetjük nyomon, miközben egyikük édesanyját próbálják megtalálni. több»

Egy dögös és vicces montázs. Miután Kínában, vidéken rekedtek, négy nő egy szállodában talál menedéket profi kosárlabdázóknál, és egy vad, őrült és fizikailag veszélyes szexben vesznek részt egy éjszakán át. Ashley Park egyszerre két fickót is - khm - kvázi "megerőszakol", Stephanie Hsu pedig egy kosárlabda és egy mélymasszázs eszköz segítségével jut orgazmushoz. Kihívóan vicces, a női gyönyör áll a középpontban, és bónuszként valóban szexi. Ez a tökéletes szexjelenet!