A bipoláris zavarral küzdő Selena Gomez könnyek között tudatosította, hogy talán sosem szülhet gyermeket

Selena Gomez nemrégiben nyíltan beszélt arról, hogy esély van arra, hogy nem lesz képes gyermeket szülni a bipoláris zavarra szedett gyógyszerek mellékhatásai miatt.

Az énekesnő 2018-as diagnózisa óta szedi a gyógyszereket, amelyek mellékhatásaként meddővé válhat. Gomez azt is hozzátette, hogy ennek gondolata rendkívül lesújtó számára, ugyanakkor elhatározta, hogy mindent megtesz majd a jövőben, hogy gyereket vállalhasson.

Gomeznek azonban előbb fel kell hagynia a gyógyszeres kezeléssel, mivel ezek a készítmények káros hatással lehetnek a magzatra is. Selena elárulta, hogy a húszas évei közepétől kezdve öngyilkossági gondolatokkal küzdött, miután rájött, hogy az élete nem úgy alakult, ahogyan azt gyerekkorában elképzelte. 

“Azt hiszem, amikor a húszas éveim elejére értem, akkor kezdett igazán sötétté válni a helyzet, akkor kezdtem úgy érezni, hogy nem tudom irányítani az érzéseimet, akár nagyon jól, akár nagyon rosszul érzem magam” - mondta az énekesnő a Rolling Stone magazinnak.

“Úgy nőttem fel, hogy azt hittem, 25 évesen férjhez megyek. Tönkretett, hogy ennek a közelében sem voltam - távolabb nem is lehetett volna tőle. Annyira hülyeség volt, de tényleg azt hittem, hogy vége a világnak” - tette hozzá Selena Gomez.

Az énekesnő azt is bevallotta, hogy sosem érezte magát teljesen boldognak, ezt a boldogtalanságot pedig nem kárpótolták az anyagi sikerei. Selena Gomez számos részletet osztott meg a frissen debütált Selena Gomez: My Mind and Me című filmben, amely elérhető az Apple TV+ műsorkínálatában.

dokumentum

A rivaldafényben töltött évek után Selena Gomez elképzelhetetlen magasságokba emelkedett. De éppen amikor új csúcsra ér, egy váratlan fordulat a sötétségbe rántja. Ez a... több»


Szereplők: Selena Gomez