Hosszú ideje várunk már Anthony Russo és Joe Russo következő nagy dobására, a páros a 2019-es Végjáték óta nem rendezett filmet, ezt a “csendet” pedig a hamarosan debütáló Cherryvel törik meg, amelynek frissen debütált az előzetese.

A film főszerepében nem más, mint Tom Holland lesz látható, aki egyébként is mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, a fiatal színész gyakorlatilag forgatásról forgatásra utazik, és nagyon úgy tűnik, hogy szinte bármilyen szerepben megállja a helyét.

“Azt hiszem, hogy Tom a szemünk láttára fejlődik tinisztárból valódi felnőtt színésszé” - nyilatkozta a színésszel kapcsolatban maga Joe Russo, aki azt is megjegyezte, hogy szerinte Holland elképesztő teljesítményt nyújt a Cherryben.

A film története szerint egy meglehetősen fiatal veterán katonának nem csupán poszttraumatikus stresszel kell megküzdenie, hanem az egyre nagyobb mértéktelenséget öltő kábítószer-függőségével is. A srác bankrablásból él, ám úgy tűnik, hogy a problémáival mégsem marad egyedül.

A Cherry a tervek szerint február 26-án debütál a tengerentúlon néhány moziban, március 12-től viszont az AppleTV műsorkínálatában is elérhető lesz.