A Deadpool 3 máris megdöntötte a Pókember: Nincs hazaút rekordját

Deadpool ezerrel beleveti magát a Marvel Mozi-univerzumba – és a rekordok könyvébe is!

A Deadpool and Wolverine, azaz Deadpool & Rozsomák első előzetese, amely vasárnap debütált a Super Bowl alatt, 24 órán belül megdöntötte a legnézettebb filmelőzetes rekordját, egészen elképesztően megtekintési számmal, pontosan 365 millió megtekintéssel! És, ha ez nem lenne elég meggyőző, hogy azonnal csekkold a friss trailert, hozzátesszük, hogy Deadpool - aki korábban két önálló Fox-filmben is szerepelt -, az első véres, negyedik falat is áttörő előzetesben azonnal kigúnyolta Disney-t. 

Az előző rekorder egy másik Marvel-film, a Pókember: Nincs hazaút előzetese volt, amelyet 2021-ben az első 24 órában 355,5 millióan néztek meg. 

A Deadpoolnak némi segítséget nyújtott az idei Super Bowl, amely végül minden idők legnézettebb televíziós adása lett, amiben kétségtelenül segített, hogy a szupersztár, Taylor Swift is jelen volt a Kansas City Chiefs és barátja, Travis Kelce mellett.

A Deadpool 3 - vagy, ahogyan Hugh Jackman szociális média platformjain áll: Wolverine & Asshole azaz Rozsomák és S*ggfej -  július 26-án kerül a mozikba, és Ryan Reynolds valamint az ő popkult ikon kretén karaktere R-besorolással bekerül a Disney családbarát Marvel mozi-univerzumába.

A magát „Marvel Jesus”-nak becéző Deadpool az MCU-ba érkezik, miután a Time Variance Authority elrabolta és a multiverzum menedzsere fogadja, akit utoljára a Lokiban láttunk. Szóval Pool uraság egyszerre ugyanabban a világban találja magát, mint a Bosszúállók.

Bár az arca nem látható az előzetesben, Hugh Jackman Wolverine-ja az X-Men univerzumból is az MCU-ba ugrik a harmadik Deadpool filmbe. A Shawn Levy által rendezett filmben szerepel még többek közt: Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney és Matthew Macfadyen, mint az Időőrök fentebb említett egyik menedzsere.

Vajon kikkel találkozhatunk még ebben a mindent a feje tetejére állító őrjöngésben? Már alig várjuk, hogy megtudjuk!

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»