A mandalóri 3. évad előzetes: Mando és Grogu új fenyegetésekkel néz szembe

Már nem kell sokáig várni arra, hogy megérkezzen A mandalóri harmadik évada, a Disney pedig nagyobb sebességre kapcsolt a sorozat promója kapcsán, így meg is érkezett a legújabb előzetes.

Ahogy azt ettől a szériától már megszokhatták a nézők, számos új és persze ismerős bolygó, szereplő is felbukkan a történetben. Az előzetes alapján kiderül, hogy Din Djarin és Grogu felkeresik a porrá rombolt Mandalore bolygót, amely mindeddig csupán Clone Wars animációs sorozatban volt látható, és persze ismét felbukkan Coruscant is, ahonnan feltételezhetően valamilyen fenyegetéssel kell majd szembenézniük hőseinknek.

A harmadik évad cselekménye a Boba Fett könyve történései után játszódik majd, ahogy az pedig már akkor tudható volt, Din Djarin azért utazik a Mandalore bolygóra, hogy helyreállítsa a becsületét.

A harmadik évadban Pedro Pascal mellett visszatér Carl Weathers, Giancarlo Esposito és Katee Sackhoff is, illetve korábban Christopher Lloyd is megerősítette, hogy lesz egy cameo szerepe a sorozatban. A mandalóri tehát március elsején debütál majd a Disney+ műsorkínálatában, az új tarilert pedig lentebb tudjátok megtekinteni.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Újraegyesülve a mandaloriak és Grogu folytatják útjukat egy olyan galaxisban, amelyet már nem a törvények uralnak. Miközben régi szövetségesekkel találkoznak és új... több»