A nemzet aranya 3: Erre a hírre vártak a rajongók évek óta

Ígéretes hírekkel szolgált A nemzet aranya producere, Jerry Bruckheimer.

Továbbra is fejlesztés alatt áll ugyanis a franchise harmadik része, Bruckheimer ráadásul arról is biztosított mindenkit, hogy a főszerepben ezúttal is Nicolas Cage lesz majd látható.

“Imádom Nicolas-t, ő egy briliáns színész, és jelenleg is dolgozunk A nemzet aranya forgatókönyvén” - felelte Bruckheimer a Redditen a Top Gun Ask Me Anything fiókjában arra a rajongói kérdésre, amelyben Cage castingolásáról faggatták őt.

A nemzet aranya 3 forgatókönyvét Chris Bremner fejleszti, a Disney két évvel korábban jelentette be, hogy elkészül a folytatás, noha Cage a későbbiekben azt nyilatkozta, ő egyelőre semmilyen megkeresést nem kapott ezzel kapcsolatban.

Mindenképp érdemes megemlíteni, hogy sorozatváltozat is készül, amelyben Justin Bartha Riley-ja is visszatér. A széria a Disney+ műsorkínálatában debütál majd, a további szerepekben pedig érkezik Lisette Alexis, Lyndon Smith, Zuri Reed, Jake Austin Walker, Antonio Cipriano, Jordan Rodrigues és Catherine Zeta-Jones.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot sem a film, sem pedig a sorozat munkálataival kapcsolatban.

akció | kaland | misztikus | thriller

Benjamin Franklin Gates archeológus, akinek családja hét nemzedéken át keresett egy különös kincset. Gates is a titkos legenda igazolására teszi fel életét, mely szerint George... több»