Kétségtelen, hogy Stranger Things negyedik évadának egyik legnépszerűbb karaktere Eddie volt, akit Joseph Quinn formált meg a történetben. Bármennyire is megkedvelték a rajongó a szereplőt, az sorozat készítői bizony hamar kiírták őt a történetből.

Vagy mégsem? Tény, hogy Eddie egy igazán üde színfolt a szériában, az évad lezárásában viszont hősi halált halt Vecna legyőzése során, a rajongók pedig hamar hangot is adtak nemtetszésüknek ezt illetően.

A Redditen megjelent egyik elmélet szerint Eddie valójában nem is halott, hanem a Fejjel lefelében ragadt. Az elmélet alapja, hogy Eddie a zenének köszönhetően maradt életben, erre pedig már utalás is történt, amikor Eddie az Iron Maiden zenekar Somewhere in Time című kazettáját szorongatva ordítja, hogy “Ez zene!”.

A zenekar rajongói tudják, hogy a Maiden lemezek mindig is tele vannak rejtett utalásokkal, a banda “kabaláját” pedig szintén Eddie-nek hívják. A fentebb említett album borítójának jobb részén pedig az “Edd Liv” felira található.

Az elmélet viszont nem áll meg ezen a ponton, így az egészet a lemezen található dalok címeivel kívánja alátámasztani: Caught Somewhere in Time, a Wasted Years, a Sea of Madness és a Stranger in a Strange Land.

Minderre viszont csak az ötödik évadban kapunk majd választ, amely egyelőre nem kapott hivatalos premierdátumot.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»