Amerikai színész lehet a következő James Bond?

A tények: 1. Daniel Craig utoljára a 007 Nincs idő meghalniben ölti magára a 007-es ügynök remekbe szabott öltönyét. 2. A producerek nagyon törik a fejüket, hogy ki legyen a következő Bond. 3. Az angolok nagyon szeretnek fogadni.

Ezekből az következik, hogy az angol fogadóirodáknál természetesen arra is lehet fogadni, hogy ki fog a következő alkalommal a legendás angol ügynök bőrébe bújni – valakinek több esélye van, valakinek kevesebb.

Jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy Tom Hiddlestont tartják a legesélyesebb következő Bondnak, akire jelenleg 6/4-es oddsszal lehet fogadni – ez a hétvégén még 2/1 volt.

Utána következik Richard Madden 3/1-el – ők amúgy mind a ketten Golden Globe-díjas színészek, amely díjakat egyébként egy-egy hazai gyártású, BBC-sorozattal érdemelték ki -, őket követi James Norton (9/2), Tom Hardy (5/1) és Idris Elba (6/1).

Ám ami nagyon meglepte még a Coral fogadóirodát is: jelenleg egy amerikai színész is esélyes a szerepre: Justin Hartley, a Rólunk szól egyik sztárja. Elképzelhető, hogy egyrészt mennyire nehezen nyelik ezt le a 007-es rajongói, illetve a fogadóirodák – de mit lehet tenni. Matematikai esély mindig van.