Aquaman 2: Végre itt a teljes előzetes!

Öt év várakozás után az Aquaman következő fejezete végre beszörfözik a mozikba!

A Warner Bros. kiadta az első trailert az Aquaman és az elveszett királyság című filmhez, amely Jason Momoa visszatérését hirdeti.

Az Elveszett királyság Momoa Arthur Curryjét követi, a félig ember, félig atlantiszi hős Aquamant, aki most Atlantisz trónján ül. A folytatásban féltestvérével, Ormmal (Patrick Wilson) szövetkezik, hogy felvegyék a harcot a kegyetlen kalóz Black Mantával (Yahya Abdul-Mateen II).

Amit a sztoriról eddig tudunk:

"Miután az első alkalommal nem sikerült legyőznie Aquamant, Black Manta, akit még mindig az apja halálának megbosszulása hajt, semmitől sem riad vissza, hogy egyszer és mindenkorra legyőzze a tengerek újdonsült királyát.

Ezúttal Manta félelmetesebb, mint valaha, a mitikus Fekete szigony erejével, amely egy ősi és gonosz erőt szabadít fel. Hogy legyőzze őt, Aquaman bebörtönzött testvéréhez, Ormhoz, Atlantisz egykori királyához fordul, hogy egy valószínűtlen szövetséget kössön vele. Félre kell tenniük nézeteltéréseiket, hogy megvédjék királyságukat, és megmentsék Aquaman családját és a világot a visszafordíthatatlan pusztulástól."

Az Aquaman 2 körüli pletykák

A film némi nem kívánt figyelmet is kapott, mivel ez az első nagyszabású projekt, amelyben Heard szerepel a színésznő és volt férje, Johnny Depp tavalyi, nagy nyilvánosságot kapott rágalmazási pere után. A per során Heard azt állította, hogy szerepét a stúdió leépítette a Depptől való válásának következményeképp. Azt mondta, hogy az első Aquamanért 1 millió dollárt, a folytatásért pedig 2 millió dollárt kapott, bár a szerep "egy nagyon lecsupaszított változat" volt.

James Wan azonban az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy az Aquaman folytatását mindig is úgy képzelték el, hogy Arthur és Orm kapcsolatára fókuszáljon: "Mindig is ezt vetettem fel mindenkinek a kezdetektől fogva. Az első Aquaman Arthur és Mera utazása volt. A második film pedig mindig is Arthurról és Ormról szólt. Tehát az első egy romantikus akció-kalandfilm volt, a második pedig egy bromance akció-kalandfilm."

A szereplőgárda: régi karakterek és újonnan csatlakozó arcok

Momoa, Wilson, Abdul-Mateen és Amber Heard mellett, Nicole KidmanTemuera MorrisonWillem Dafoe és Dolph Lundgren is visszatérnek az eredeti filmből ismert szerepeikbe. 

Randall Park Dr. Stephen Shin szerepében tűnik fel, miután az első filmben már láthattuk őt. Vincent Regan (300), Indya Moore (A póz) és Pilou Asbæk (Trónok harca) is csatlakozik a szereplőgárdához. James Wan pedig visszatér a folytatás rendezőjeként, a forgatókönyvet David Leslie Johnson-McGoldrick jegyzi.

Az Aquaman folytatása a negyedik DC-film, amely idén kerül a mozikba. A DC Studios új társ-vezérigazgatói, James Gunn és Peter Safran éppen a DC univerzum újraindításán dolgoznak, de még nem jelentettek be döntést az Aquaman vagy Momoa részvételéről a következő filmtervben. 

Az Aquaman és az elveszett királyság 2023. december 21-én kerül a mozikba.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az óceán ritkán nyugodt! Ezért soha nem pihenhet meg az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta tett már kísérletet Aquaman, a világ tengereinek urának (Jason... több»