Arnold Schwarzenegger az év ötletével rukkolt elő, hogyan kellene feldobni a dögunalmas Oscart

Az idei Oscar-gála ugyan számos meglepetést tartogatott, mégis nehéz szó nélnül elmenni amellett, hogy a rendezvény nézettsége alig érte el 10 milliót.

A díjátadó az idei évben is kisebb botrányt okozott azzal, hogy a legjobb férfi színésznek járó kategóriában Anthony Hopkins nevében a díjat átvevő Olivia Colman köszönő beszédét egyszerűen lelőtte a tévécsatorna, ám mindez már csupán hab a tortán, hiszen egyre több olyan vélemény is megjelent az elmúlt napokban, hogy a közel 3 órás műsoridő egyszerűen kibírhatatlanul unalmas volt.

Erről beszélt maga Arnold Schwarzenegger is a Jimmy Kimmel Live! show-ban adott interjúja során, a színész pedig egyúttal azt is elmondta, hogy szerinte mivel lehetett volna izgalmasabbá tenni a műsort.

“Az az egyetlen oka, hogy csupán az első egyharmadát néztem meg a gálának, hogy rém unalmas volt. Ki kellett kapcsolnom, képtelen voltam tovább nézni. Képtelen vagyok felfogni, hogy ennyi tehetséges embert láthattam a színpadon, és mégis ilyen üres műsor keretében mutatták be őket” - mondta Schwarzenegger.

“Azt hiszem, hogy jövőre érdemes lenne kivinniük az átadót egy Muscle Beach-re. Az egész biztosan feldobná a dolgot” - tette hozzá a színész.