Mindenki csatolja be az övét, mert hamarosan jön a Reacher - 2. évada, a premierdátum mellett pedig egy izgalmas előzetest is kaptunk a folytatáshoz.

A Prime Video sikersorozata nyolc epizóddal tér vissza, amelyből az első három december 15-től lesz elérhető a platformon, a továbbiakban pedig 2024. január 19-én minden pénteken érkezik egy-egy új rész.

A hivatalos szinopszis szerint a második évadban Reacher egy kódolt üzenetet kap arról, hogy egykori amerikai katonai egységének, a 110. katonai különleges nyomozóegységnek a tagjait rejtélyes módon és brutálisan, egytől egyig meggyilkolták. Reacher három egykori csapattársával összefogva belevág a nyomozásba, így rövidesen arra is fény derül, hogy valaki elárulta a régi csapatot.

A sorozat főszerepeiben érkezik Alan Ritchson, Willa Fitzgerald, Kristin Kreuk, Matthew Marsden, Lara Jean Chorostecki, Maxwell Jenkins és Bruce McGill. Ne feledjétek a sorozat mafabos adatlapján található Prime Video ikonra kattintva közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | krimi | thriller

Jack Reacher, aki csomagok nélkül, csavargóként járja az Egyesült Államokat, szokatlan, névtelen átutalást vesz észre a bankszámláján. Valaki 1030 dollárt küldött neki.... több»