Ha valaki még nem látta volna, az még néhány napig bepótolhatja Ridley Scott 2017-es Alien: Covenant című rendezését a Netflixen.

Merthogy a Covenant május 17-ig még elérhető a platformon. A film a 2012-es Prometheus folytatásának tekinthető, hiszen a cselekmény ott igyekszik felvenni a szálakat, ahol az előző történet véget ért. Egy űrexpedíció egy valóságos paradicsomra bukkan az egyik lakatlannak bizonyuló bolygón, ám mint kiderül itt él David, a Prometheus-küldetés egyetlen túlélője.

Az Alien: Covenant kissé megosztotta a nézőket annak idején, hiszen a Rotten Tomatoes portálon a kritikusok 65, míg a nézők 55 százalékra értékelték, ugyanakkor 240 millió dollárt hozott világszerte, ami a vártnál alacsonyabb összet volt. A hazai közönség egyébként elnézőbb volt, hiszen 71 százalékra értékelték a Mafabon.

Az Alien: Covenant tehát még elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

horror | sci-fi | thriller

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és... több»