Adrian Monk nyomozó visszatér, a Peacock ugyanis berendelt egy egészestés filmváltozatot a nagysikerű sorozatból.

A Variety magazin értesülése szerint a produkció ráadásul az eredeti szereposztással készül, így a címszerepben Tony Shalhoub mellett Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Melora Hardin és Héctor Elizondo is visszatérnek.

A Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie teljes cselekménye egyelőre nem ismert, annyi mindenesetre már tudható, hogy a történet szerint Monknak még egy utolsó, személyes ügyet kell megoldania, amely mostohalányát, Mollyt is érinti, aki épp az esküvőjére készül.

“A régi és az új rajongók is imádni fogják, ahogyan ez a kreatív csapat képes volt megőrizni mindazt, amit Adrian Monkban csodálunk. Alig várjuk, hogy a Peacock nézői megtapasztalják ezt a friss, szórakoztató és fantáziadús filmet” - mondta Beatrice Springborn, a filmet gyártó UCP elnöke.

A filmet a sorozat eredeti alkotója Andy Breckman, aki produceri tenendőket is ellát, Shalhoub szintén részt vesz producerként a munkálatokban, míg a rendezői széket Randall Zisk foglalja el.

“Amikor Andy Breckman alkotó egy új, a jelenben játszódó Monk-üggyel keresett meg minket, azonnal újra beleszerettünk ebbe a történetbe. A film az eredeti sorozat szívét és humorát idézi meg, mai aktualitással, és nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk az eredeti kreatív csapattal, köztük Andyvel, David Hobermannal, Randy Ziskkel, a páratlan Tony Shalhoubbal és partnereinkkel az UCP-nél, hogy a Peacock közönség számára biztosan kihagyhatatlan filmes esemény legyen” - mondta Michael Sluchan, az NBCUniversal Television and Streaming filmekért, gyerekekért és nappali műsorokért felelős ügyvezető alelnöke. 

Az eredeti Monk sorozat annak idején az USA Network csatornán volt látható, 125 epizódot élt meg, a 2009-ben adásba került évadzáró pedig minden idők legnézettebb alapkábeles műsorának számít, mindemellett pedig a sorozat nyolc Emmy-díjat nyert.

dráma | krimi | misztikus | vígjáték

Adrian Monk nem egy hétköznapi nyomozó. A rendkívüli bogaras férfi konzultánsként segíti a rendőrök munkáját, akik legendaként néznek rá. több»