Az ukrajnai születésű Mila Kunis és férje hatalmas összeget ajánlott fel

Mila Kunis és Ashton Kutcher pénz összeget ajánlott fel az ukrajnai háború érintettjeinek, mindezen túlmenően a pár adománygyűjtésbe is kezdett.

“Bár a családom 1991-ben érkezett az Egyesült Államokba, én az ukrajnai Csernovicban születtem. Az ukránok büszke és bátor emberek, akik megérdemlik a segítségünket a szükség idején” - írja Mila Kunis a GoFundMe oldalán.

Kunis és Kutcher 3 millió dollár összeget ajánlottak fel támogatásként, a továbbiakban pedig másokat is kisebb felajánlásra buzdítanak, a cél ugyanis a 30 millió dolláros összeg elérése.

“Soha nem voltam még ilyen büszke arra, hogy ukrán vagyok” - mondta a színésznő.

“Én pedig soha nem voltam még ennyire büszke, hogy egy ukránt vettem feleségül” - tette hozzá férje, Ashton Kutcher.

“Miközben tanúi vagyunk az ukránok bátorságának, tanúi vagyunk azoknak az elképesztő tehernek is, ami jelen helyzetben a biztonság jelent. A GoFundMe-n keresztül ez az adománygyűjtés azonnali hatást gyakorol a menekültekkel és a humanitárius segítségnyújtással kapcsolatos erőfeszítésekre. Az alapítvány a Flexport.org és az Airbnb.org javára fog működni, két olyan szervezet javára, amelyek aktívan a helyszínen vannak, és azonnali segítséget nyújtanak azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá” - olvasható a pár felhívásában, amelyet az Instagramon tette közzé.

Korábban Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively is támogatást és segítségnyújtást ajánlottak fel az ukrajnai menekültek számára.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés