Liam Neeson jó útra térne, de ez nem lesz egyszerű (Becsületes tolvaj)

Bár korábban ígéretet tette rá, hogy végzett az akciófilmekkel, Mark Williams felkérésre nem tudott nemet mondani. Liam Neeson. A Becsületes tolvajmegérkezett a hazai mozikba!

A történet szerint miután rátalál a szerelem Annie (Kate Walsh) személyében, egy bankrabló, Tom (Liam Nesson) megpróbál tisztességes útra térni. A férfi nem vágyik másra, mint hogy annyi menekülés, titkolózás ás kockázat után nyugodtan, őszinteségben és békében élje az életét. Azonban hiábavalónak tűnik minden erőfeszítése, mikor rádöbben, hogy a Szövetségiek még nála is korruptabbak, így ismét harcolna kell, ha tisztázni akarja a nevét. Ez a küzdelem alaposan próbára teszi a képességeit és olyan súlyos áldozatokat követel tőle, melyek meghozatala az egész további életére hatással lehet...  

Az Emmy-díjra jelölt producer, Mark Williams második rendezése egy lehengerlő tempójú akció-krimi az Oscar-díjra jelölt Liam NeesonJai CourtneyRobert PatrickJeffrey DonovanKate WalshAnthony Ramos és Jasmine Cephas Jones főszereplésével, mely a Vertigo Media forgalmazásában látható a magyarországi mozikban.

Íme 5 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A Becsületes tolvaj Mark Williams rendező második mozifilmje. Williams elsősorban producerként tett szert a hírnevére, az elmúlt 25 évben olyan produkcióban működött közre, mint a Trükkös gyémántrablás, A könyvelő vagy az Ozark című 2 Golden Globe-díjra jelölt sorozat.
  • 2018. október 12-én jelentették be hivatalosan, hogy a film főszerepeit Liam Neeson és Kate Walsh alakítják majd.
  • A film forgalmazási jogait 2020. januárjában szerezte meg a Briarcliff Entertainment.
  • Az autós üldözéses jeleneteket 2018. novemberében forgatták Worcester főutcáján.
  • A 2019-es Dermesztő hajsza után Liam Neeson azt állította, hogy soha többé nem vállal akciófilmet. A Becsületes tolvajjal mégis kivételt tett.

Hazai premierdátum: 2020.10.08.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | dráma | krimi | thriller

Miután rátalál a szerelem Annie (Kate Walsh) személyében, egy bankrabló, Tom (Liam Nesson) megpróbál tisztességes útra térni. A férfi nem vágyik másra, mint hogy annyi... több»