Bennfentes tipp: 6 sorozat, amit még idén látnod kell!

A legnagyobb streamingszolgáltatók gondoskodnak arról, hogy ne unatkozzunk az előttünk álló hónapokban sem. Bár a nyár utolsó napjai állnak előttünk, egyúttal ez azt is jelenti, hogy érkeznek a platformok legnagyobb dobásai, amelyekből össze is válogattunk néhányat a lenti listnánkon. Ezeket érdemes várni a következő hetekben és hónapokban.

#6

akció | dráma | krimi

Netflix

Visszatérve A nagy pénzrablás eseményei előtti aranykorba, Berlin és egy mesteri banda összegyűlik Párizsban, hogy megtervezzék minden idők egyik legambiciózusabb rablását. több»

A nagy pénzrablás továbbra is a Netflix egyik legsiekresebb soroazatának számít, így valahol kevésbé meglepő, hogy előzménytörténet is készült hozzá, amelynek középpontjában Berlin karaktere áll.  Az új sorozat középpontjában Berlin egyik legkülönlegesebb rablási kísérlete áll, amelynek során 44 millió dollár értékű ékszer eltüntetésére tesz kísérletet. Ahogy a férfi mondja, csak két dolog van, ami egy rossz napot nagyszerűvé változtathat: A szerelem és egy millió dolláros zsákmány. Premier december 29-én.
#5

akció | animáció | kaland

Netflix

A nagysikerű kultfilm, a Scott Pilgrim a világ ellen folytatása anime sorozat formájában az eredeti sztárok, köztük Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans és Anna... több»

Edgar Wright rendező 2010-es élőszereplős adaptációja hatalmas sikert aratott annak idején, ugyanakkor nem volt kérdés, hogy a kultikus képregénynek jár egy teljes feldolgozás, amelyet most meg is kapott, ráadásul autentikus rajzolással. Premier november 17-én.
#4

akció | dráma | fantasy

Netflix

A Ragnarök a harmadik évadban Thor (Magne) és Loki (Laurits) reinkarnációinak konfliktusa felé tart. A második évad azzal ért véget, hogy Laurtis megkaparintotta a saját férgét,... több»

A napjaink Norvégiában játszódó Ragnarök alapvetően friss és jól értelmezést talált Thor és Loki történetének elmesélésére. Ősi ellenségeik, az "óriások" szintén egy gazdag családként reinkarnálódnak, akiknek a gyárai szennyezik a helyi környéket. Nagyon úgy tűnik, hogy a harmadik évaddal lezárul a széria, amely amolyan "eredettörténetnek" is betudható. Premier augusztus 24-én.
#3

dokumentum

Apple TV+

Errol Morris filmje lerántja a leplet az egykori brit kém, David Cornwell – ismertebb nevén John le Carré – mozgalmas életéről és karrierjéről. A film a hidegháború viharos... több»

A kémthrillerek rajongói számára John le Carre neve bizonyára ismert. A legendás regényíró egykor maga is MI5/MI6-tiszt volt. Errol Morris filmrendező Apple TV+-on megjelenő dokumentumfilmje többek között azért is izgalmas, mert a szerzővel készült utolsó intejrút is tartalmazza. Premier október 20-án.
#2

akció | krimi | thriller

Amazon Prime Video

Egy szállodalánc történéseibe nyerhetünk bepillantást, amely valójában bérgyilkosoknak ad otthont.

Az egyik legizgalmasabb dolog, ami a John Wick-filmeket sokkal érdekesebbé tette a "szokásos" akciózásnál, az a hatalmas világ, amely Keanu Reeves karakterét körülvette. Egyértelmű, hogy ebben a világban nagy szerepet játszik a látvány és az akció, ugyanakkor az is egyértelmű volt már az első pillanattól fogva, hogy a The Continental hotel mindig is fontos szerepet töltött be. A Peacock sorozatában ráadásul most Winston Scott karakterét ismerhetjük meg jobban, akit korábban a filmekben Ian McShane formált meg. A hazai premier egyelőre ismeretelen, a bejelentés hamarosan várható.
#1

73 Ahsoka  (2023)

(15) (3)

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+

A sorozat a Csillagok háborújának ismert karakterét, Ashoka Tanot mutatja be. Az események a Mandalori sorozat idejében játszódnak majd. több»

Minden idők egyik legkedveltebb Star Wars karaktere végre megkapta a saját történetét. Ahsoka Tano először a 2008-as Star Wars: A klónok háborúja animációs filmben szerepelt, Anakin Skywalker padawanjaként pedig állandó visszatérője lett a sorozatváltozatnak is. Az Ahsoka sorozat az ő történetét kívánja bővíteni. Premier: augusztus 23-án.