BRÉKING: A mozik helyett csak a tévébe jön A beavatott: A hűséges 2. rész

A Lionsgate olyasmire készülhet, amire nem volt még példa Hollywoodban.

Tévéfilm lesz The Divergent Series: Ascendant , melyet egy spin-off sorozat követhet, írja a Variety. A portál értesülései szerint az erről szóló tárgyalások még korai szakaszban tartanak, de a Lionsgate eltökélt azt illetően, hogy a franchise utolsó részét már csak a televíziók képernyőin mutassák be. A tervek szerint az egész estés tévéfilm lezárná Tris történetét, egyszersmind felvezetné az új szereplőkkel érkező tévésorozatot.

Az első két Beavatott-film kimondottan jól szerepelt a mozipénztáraknál, azonban a harmadik rész csúnyán leszerepelt a kasszáknál. A negyedik és egyben utolsó epizód eredetileg 2017. júniusában érkezett volna, olyan szuperprodukciók mellett, mint a World War Z 2 és a A múmia. A stúdió tervei szerint a Beavatott utolsó részének forgatási munkálatai idén nyáron kezdődtek volna meg Atlantában, azonban az előző film lehangoló teljesítménye miatt át kellett értékelniük a stratégiájukat.

Bár egyelőre nem vennénk mérget arra, hogy a Lionsgate végül valóban tévéfilm mellett teszi le a voksát, az azonban biztos, hogy a rajongók nem lennének hálásak a döntésért.

Arról, hogy a filmet követő spin-off sorozat mikor érkezhet, és hogy vajon egy eredeti stáb tagjai közül szerepet vállalhat-e benne, egyelőre nincsenek információk.