BRÉKING: Jason Momoa a Holló remake főszereplője

A Trónok harca sztárja léphet Brandon Lee nyomdokaiba.

Hosszú idő után úgy tűnik, végre révbe érhet a régóta halogatott A holló remake. Miután több sztár is otthagyta a produkciót (Bradley Cooper, Jack HustonLuke Evans) és a stúdió átlendült az anyagi nehézségeken új erőre kapott a projekt, ugyanis a legfrissebb információk szerint Aquaman megformálója, Jason Momoa alakíthatja a film főszerepét, írja a  Mashable.

A portál Momoa Instagram bejegyzésére hivatkozva állítja, hogy a sztár leszerződött a milliók által várt remake-hez, ugyanis a színész a napokban egy olyan képet osztott meg rajongóival, melyen ő és a produkció rendezője, Corin Hardy láthatóak. A fotóhoz mellékelt szöveg is árulkodó lehet, de még többet árulnak el a mellékelt címkék: sealthedeal (egyezség megkötve) dreamjob (álommeló), cantwaittotelltheworld (alig várom, hogy elmondhassam a világnak).

Az 1994-es Alex Proyas rendezésében bemutatott eredeti főszerepét az a Brandon Lee alakította, aki a forgatáson tragikus körülmények között vesztette életét. A film a bemutatását követően még nem vert nagy visszhangot, azonban az évek alatt méltán tett szert kultikus státuszra.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba A holló remake, egyelőre nincsenek információk.