Bruce Willis visszavonulása: Hollywood reagált a lehangoló bejelentésre

Bruce Willis családja a tegnapi nap folyamán közölte a nyilvánossággal, hogy a sztár visszavonul a színészettől. A közlemény szerint a színész egészségügyi okok miatt volt kénytelen meghozni ezt a döntést, a hírről korábban ITT írtunk.

A hír Willis rajongóit és persze a szakmát is megdöbbentette, az elmúlt órákban pedig számos hollywoodi sztár reagált a bejelentésre.

“Csodálatos ember, és mindig is neki volt a legjobb humorérzéke. Mindenki drukkol neki” - írja a család egyik közeli barátja.

Randall Emmett, a Midnight in the Switchgrass producere és rendezője a People magazinnak adott friss interjújában az alábbiakat reagálta: “Bruce és én több mint 20 filmben dolgoztunk együtt. Ő egy fantasztikus színész és legendás akciósztár, hihetetlen apa és közeli barát. Teljes mértékben támogatom Bruce-t és a családját ebben a kihívásokkal teli időszakban, és csodálom a bátorságát, hogy megküzd ezzel a hihetetlenül nehéz betegséggel. Bruce mindig a családunk része lesz.”

“Áldás és bátorság! Szeretettel mindannyiótoknak!” - írja Jamie Lee Curtis a Demi Moore által megosztott közleményben.

“Annyira szeretjük Bruce-t. Szeretettel küldünk neki és a családjának. Bruce olyan sokat adott nekünk! Milyen csodálatos karrier. Pihenjen és gyógyuljon meg!” - írja  Debi Mazar.

Katie Couric újságíró szintén jókívánságait fejezte ki: “Sok szeretetet és gyógyulást küldök mindannyiótoknak!”

“Annyira szeretem Bruce Willist, és hálás vagyok minden karakterért, amit adott nekünk. Ölelés és szeretet az egész családnak - köszönöm, hogy megosztottátok őt mindannyiunkkal” - üzente Seth Green.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés