Adam Driver alaposan kiakadt a Ferrari lengyelországi Camerimage Filmfesztiválon lezajlott közönségtalálkozóján. 

A vetítés után egy beszélgetés keretében lehetett kérdezni a színészt, így a közönség soraiból valaki egy igencsak sarkos véleményt fogalmazott meg a produkcióval kapcsolatban: “Mit gondolsz a baleseti jelenetekről? Elég durvának, drasztikusnak és, meg kell mondanom, számomra giccsesnek tűntek. Mit gondolsz erről?” - hangzott el a rendezvényen. 

Driver minderre meglehetősen tömören és durván csupán annyit válaszolt, hogy “B@szd meg, fogalmam sincs. Következő kérdés”. A színész egyébként a fesztiválon megkapta az EnergaCamerimage különdíjat. 

A Michael Mann rendezésében készült filmben Driver Enzo Ferrarit alakítja, a színész korábban a Variety magazinnak beszélt arról, hogy voltak rázós élmények a forgatás során, amikor maga is beült egy korabeli versenyautóba. “Visszateleportál az időbe, és rájössz, hogy ha rossz irányba fordulsz balra vagy jobbra, akkor halott vagy. Az újabb autókban legalább van biztonsági öv” - mondta a színész. 

A Ferrari idén decemberben érkezik a hazai mozikba, a film további főszerepeiben Penélope Cruz, Shailene Woodley, Patrick Dempsey, Jack O'Connell, Sarah Gadon és Valentina Bellè lesznek láthatók.