Az elmúlt hetekben szinte bombaként robbant a hír, hogy Michael Keaton visszatérhet Batmanként, most pedig úgy tűnik, hogy a DC háza táján felpörögtek az ezzel kapcsolatos események.

Egy frissen felmerült híresztelés alapján Keaton és Warner Bros. már ugyan leültek a tárgyalóasztalhoz, és  bár a megbeszélések csakugyan egy korai fázisban tartanak, ettől függetlenül a stúdió már egy B-tervvel is előrukkolt.

A  DCEU Mythic portál értesülései szerint ugyanis komolyan fontolóra vették a Warnernél azt az elképzelést, mely esetben, ha eredménytelenül végződne Keaton castingolása, úgy Christian Bale-t szerepeltetnék újra a Sötét lovagként. Bale persze évekkel korábban egy interjúban már leszögezte, hogy részéről elképzelhetetlennek tartja, hogy ismét Bruce Wayne legyen, rajongók mindenesetre továbbra is reménykedhetnek. “Olyasvalami ez, mint egy fáklya, amelyet tovább kell adniuk a színészeknek egymásnak” - jegyezte meg Bale. 

Ami egyelőre tudható, hogy Keaton a tervek szerint az önálló Flash filmben térne vissza, de jó eséllyel további filmeket is kaphat az egykor általa alakított Denevérember.