Csúsztatták az év egyik legjobban várt sci-fi-jét - később jön a Predator

A 20th Century Fox újratervezte 2018-as naptárját, és bár több olyan film van a tarsolyukban, amire nagy az érdeklődés, kicsit hátrébb tologatta a premierdátumokat. 

Shane Black által rendezett Predator - A ragadozó megjelenése augusztus 3-ról szeptember 14-re tolódott, így egy hónappal többek kell várnia a rajongóknak az Olivia MunnYvonne StrahovskiEdward James OlmosJacob TremblayThomas JaneAlfie AllenSterling K. Brown nevével jelzett produkcióra. 

A stúdió hátrébb tolta James Cameron és Robert Rodriguez közös produkcióját, az Alita: A harc angyala-t is, amely így nem július 20-án, csak december 21-én jelenik majd meg: az Aquamannal, az Űrdongóval és a Holmes és Watsonnal egy időben. A sci-fi egy cyber-doktor által megmentett cyborgról szól, aki fel szeretné fedezni homályba vesző múltját, ami miatt egyre több veszély leselkedik rá és szeretteire.

A stúdió Kenneth Branagh új projektjkének is talált már dátumot: a Gyilkosság az Orient expresszen sikere után a rendező a Halál a nílusont rakja majd össze, várhatóan 2019 novemberére.