Deadpool 3: Készülj fel a hardcore erőszakra

Maga Shawn Levy erősítette meg, hogy jövő tavasszal végre megkezdődik a Deadpool 3 forgatása.

Az már most tudható, hogy a stábhoz csatlakozott Hugh Jackman is, aki mindenki nagy örömére újra Rozsomák bőrébe bújik majd, ha pedig valaki attól tartott volna, hogy a Disney “családbarát” irányvonala a Deadpool 3-ban is érvényesül, annak van egy jó hírünk.

Levy ugyanis azt is megerősítette, hogy garantáltan tartják magukat a korhatáros sztorihoz. “Minden nap írjuk, átírjuk, fejlesztjük, előkészítjük a Deadpoolt. Annyira jó nevetni minden nap az egészen. Annyira finom jó és írni és kitalálni azokat a jeleneteket, amelyekben a szereplők csak úgy pofáznak. A kemény erőszak az arcodba csap, és érzed, hogy ez egy 'Deadpool' film” - mondta a rendező a Variety magazinnak.

Az év elején Rhett Reese és Paul Wernick szintén kihangsúlyozta, hogy a Disney nem fog beleszólni a Deadpool 3 tartalmába, így a készítők gyakorlatilag “szabad kezet kapnak” abban, hogy tovább vigyék azt a vonalat, amelyet az első két film képviselt. 

“Csakis a támogatásukról biztosítottak eddig, még azt is megkérdezték, mit szeretnénk használni a teljes univerzumból. Egyszerűen fantasztikusak, a többi már csak rajtunk múlik” - nyilatkozta a páros korábban a The Playlist magazinnak.

A Deadpool 3 a tervek szerint 2024 novemberében érkezik a mozikba.

80 Deadpool 2  (2018)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk... több»