Bár valószínűleg mindenki emlékezetébe örökre James Bondként égett bele, azért Pierce Brosnan filmográfiájában számtalan más remek filmet is találunk. A színész előszeretettel játszik komédiákban, romantikus filmekben és persze az akciófilmeket sem veti meg. Tavaly került a mozikba az egyik legújabb ilyen filmje, a Villám Charlie, amely immár a Telekom TVGO előfizetői számára is elérhető.

A sztori főhőse Charlie Swift, aki húsz éve dolgozik az alvilág egyik urának, Stannek. Hol ezermesterként, hol pedig bérgyilkosként teljesíti annak kéréseit és parancsait. Ám egy nap egy rivális banda végez Stannel és minden emberével, kivéve Charlie-t, aki bosszút esküszik. Ám a világ egyik legveszélyesebb gengszterének ered a nyomába, így egyedül nem sok esélye van. Ezért szövetkezik a legutolsó áldozatának volt feleségével.

A film valójában Victor Gischler 2001-ben megjelent regényének adaptációja, amelyből Richard Wenk faragott forgatókönyvet. Ebből dolgozott Phillip Noyce, aki a rendezői széket foglalta el. A film főszerepét tehát Pierce Brosnan alakítja, mellette a fontosabb szerepekben Morena Baccarin, James Caan, Toby Huss és Gbenga Akinnagbe láthatók.

A Villám Charlie kifejezetten jól szerepelt a kritikusok előtt és a nézők is szerették. A Rotten Tomatoes oldalán előbbiek 83, utóbbiak 87 százaléka értékelte pozitívan a filmet. Itt, a Mafabon egy picit szigorúbbak voltak az olvasók, csak 68 százalékot szavaztak meg neki.

Ha van élő előfizetésed a Telekom TVGO-ra, akkor elég csak a film itteni adatlapján a logójára kattintanod és már kezdődik is a lejátszás!