Deadpool 3 videó: Egy hangmérnök és egy szájról olvasó szakértő megfejtette, mit mondott Jackman és Reynolds

Lássuk be, Ryan Reynoldsnak van egy sajátos humora. Ez tökéletesen átjön abból a videóból is, amelyben a minap bejelentette, hogy a régóta készülő Deadpool & Rozsomák -ban Rozsomák is szerepelni fog, méghozzá Hugh Jackman alakításában. Vagyis az ausztrál sztár azután, hogy a 2017-es Logan - Farkassal elvileg örökre elköszönt a karaktertől, most mégis visszatér.

A vicces videónak aztán volt egy folytatása is, amelyben Ryan Reynolds és Hugh Jackman leülnek a kamera elé és megpróbálják megválaszolni azokat az (ál)rajongói kérdéseket, amelyek Rozsomák (vagyis téves-filmes berkekben Farkas) felbukkanását érintik. Hiszen ő ugyebár meghalt, akkor hogy kerülhet mégis bele a filmbe?

Ezen a ponton Ryan Reynolds, aki a Deadpool 3 producere is egyben, elárulta, hogy nem szándékozik semmit sem megmásítani a 2017-es Logan – Farkas történetén. Egyáltalán nem nyúl hozzá, a Deadpool 3-nak így semmi köze nem lesz ahhoz. Azt viszont már nem árulja el, hogy akkor mégis pontosan miként is kerülhet bele Logan a filmjébe, ugyanis amint erről kezdenek beszélni Hugh Jackmannel, a videóban megszólal a Wham 1984-es slágere, a Wake Me Up Before You Go Go és elnyomja a hangjukat.

De pánikra semmi ok, ugyanis a közösségi médiában felbukkant egy ázsiai hangmérnök, aki kis mókolással kiszűrte, hogy nagyjából miről beszélhet a két sztár a kanapén. Majd nem sokkal utána a hallássérült, de szájról olvasni jól tudó Ben Woodall Youtube-felhasználó meg is erősítette őt.

És, hogy miről beszélget Ryan Reynolds és Hugh Jackman a zene alatt? Nos, nagyjából arról, hogy Deadpool és Rozsomák összecsapnak, Rozsomák levágja Deadpool fejét, ám ekkor megjelenik egy Doctor Strange-féle dimenziókapu és Rozsomák Deadpool fejével egy másik univerzumban találja magát. Ettől kezdve ott marad Deadpool fejével, akinek természetesen be nem áll majd a szája.

Nagyjából erről beszélgethetnek a videóban, ami lényegében arra is magyarázatot ad, hogy miként élhet Logan még mindig. A magyarázat pedig adja magát: multiverzum…