Az epikus utazás folytatódik! Végre megérkezik a hazai mozikba Denis Villeneuve Dűne víziójának második része!

A Warner Bros. Pictures és a Legendary Pictures által bemutatott film a 2021-es, hat Oscar-díjat bezsebelő első részének várva várt folytatása már a kanyarban van!

A nagyszabású filmeposz Frank Herbert kultikus bestsellerének, a Dűne-nek az adaptációját folytatja, visszatérő és új sztárokkal, köztük az Oscar-jelölt Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Léa SeydouxStellan Skarsgård, Charlotte Rampling és Javier Bardem társaságában.

Így folytatódik a legújabb Dűne-adaptáció

A második rész Paul Atreides mitikus utazását tárja fel, amint egyesül Chanival és a Fremenekkel, miközben bosszút áll a családját elpusztító összeesküvőkön. Választania kell élete szerelme és az ismert világegyetem sorsa között, és mindeközben igyekszik megakadályozni a szörnyű jövőt, amelyet csak ő láthat előre...

A filmet a tervek szerint 2024. február 29-én mutatják be a magyar mozikban! Mi már nagyon várjuk!

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»