Idén ősszel végre megérkezik a hazai mozikba is a Dwayne Johnson főszereplésével készül Black Adam, amelyhez frissen landolt a második előzetes.

“A hatalom hierarchiája a DC-univerzumban hamarosan megváltozik” - írta nemrégiben a közösségi médiában maga Johnson, amivel talán sokan együtt is tudnak érteni, hiszen a DC filmes univerzumára csakugyan ráfér egy alapos ráncfelvarrás.

A filmben be is mutatkozik a Justice Society Of America, amelynek tagjai között olyan új hősök találhatók, mint Hawkman, Atom Smasher, Ciklon és Doctor Fate, ám úgy tűnik, hogy Black Adam alaposan megváltoztatja majd az erőviszonyokat.

Már az előzetes alapján is kikövetkeztethető, hogy Black Adamnek egy komoly döntést kell hoznia: félreteszi a bosszúvágyát, vagy csakugyan olyan hőssé válik, amelyre az emberiségnek szüksége van.

A Black Adam október 20-án érkezik a hazai mozikba, a film további szerepeiben pedig Pierce Brosnan, Noah Centineo, Sarah Shahi, Quintessa Swindell, Aldis Hodge és Marwan Kenzari lesznek láthatók.

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»