Egészen új értelmezést kap Chewbacca Pap Rita dalával

Több mint húsz évet kellett várni, de megvan a kapcsolat!

Már csak kevesebb mint két hét, és mozikban Az ébredő Erő, nem csoda, melynek kapcsán az elmúlt hónapokban a külföldi mémgyár sorra gyártotta a Star Wars tematikájú humoros képeket, illetve viedókat. Ebből a trendből a hazai YouTube-lovagok sem maradhatnak ki, arra pedig, amit a Hetediksor csatornája csinált, nem könnyű szavakat találni. Mindenesetre több mint húsz év után meglett a magyar vonatkozása a franchise egyik legkedveltebb karakterének is.

Ki ne emlékezne Pap Rita Jovi Jovi Japser című nótájára? Ezt a dalt éppen elég egyszer hallani, hogy az ember soha ne tudja elfelejteni, aki pedig a Jovi kapcsán máris Csuvira asszociált, már helyben van, ugyanis épp erre fut ki az alábbi paródiavideó. Ha innen nézzük, egészen új értelmet nyert Han Solo és Chewbacca kapcsolata, amire az alábbi videó vágói alaposan ráerősítettek, a végeredmény pedig magáért beszélt.

Star Wars - Az ébredő Erő december 18-án debütál a mozikban. Képek, előzetesek, a teljes adatlap és érdekességek a kattintás után!