Egyiptomi királynő lesz Wonder Woman

1963-ban készült a mára legendássá vált történelmi dráma, a Kleopátra. Olyan színészek szerepeltek benne, mint Elizabeth Taylor, Martin Landau, Carroll O'Connor vagy Richard Burton. Ezt a nem mindennapi sikerfilmet fogja a következő években feldolgozni a Paramount Pictures.

Nagy volt a versenyfutás a különböző stúdiók között a film jogaiért, de nem csak azért, mert egy igazi klasszikus remake-jéről van szó. Hanem azért is, mert nem akármilyen stáb hozhatja majd tető alá.

A hírek szerint Kleopátrát nem más keltheti majd életre, mint a Wonder Woman sztárja, Gal Gadot. A színésznő így a hercegnői státuszt királynőire cseréli a jövőben.

A rendezői székben egy szakmájában hozzá hasonlóan tehetséges nő foglal majd helyet. Patty Jenkins olyan filmeket és sorozatokat tett már le az asztalra, mint a Törtetők, A rém, Küzdelem a rákkal vagy a Wonder Woman. Vagyis már többször is dolgozott már együtt Gal Gadot-val.

Végül, de nem utolsósorban a forgatókönyvet is egy hasonló kaliberű alkotóra bízza a stúdió. A Viharsziget és az Alita: A harc angyala forgatókönyvírója, Laeta Kalogridis felel majd a szkriptért.

Egyelőre ennél többet nem tudni a projektről, így azt sem, hogy mikor kezdődhet a forgatás, kik lesznek a további szereplők és egyáltalán mikor kerülhet a mozikba az új Kleopátra.