Elhunyt az elkaszált Star Trek-sorozat és A lányok angyalok színésznője, Laurel Goodwin

79 éves korában elhunyt Laurel Goodwin színésznő.

Az 1942. augusztus 11-én a kansasi Wichitában. Első nagyjátékfilmes szerepét 1962-ben kapta A lányok angyalok című vígjátékban, amelyben Elvis Presley mellett látható. Tagja volt a Star Trek sorozat The Cage című pilot epizód szereplőgárdájának. Ez a rész egyébként végül nem került adásba, néhány részletet azonban felhasználtak a The Menagerie című fejezetben.

Goodwin ismertebb szerepei a Papa's Delicate Condition, A balfácán, A dicsőség fiai, The Hero és a Mannix című produkcióban láthatók. 1971-ben visszavonult a színészettől, majd ápolóként helyezkedett el.

Férjével közösen a Tollas futam című filmen dolgozott producerként Laurel Goodwint nővére és barátai gyászolják. Nyugodjék békében!

44 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Laurel Goodwin

Laurel Goodwin

szül. 1942. 08. 11. - elhunyt 2022. 02. 25.
Wichita, Kansas, Egyesült Államok
Az 1942. augusztus 11-én a kansasi Wichitában. Első nagyjátékfilmes szerepét 1962-ben kapta A lányok angyalok című vígjátékban, amelyben Elvis Presley mellett látható. Tagja volt a Star Trek sorozat The Cage című pilot epizód szereplőgárdájának. Ez a rész egyébként végül nem került adásba, néhány részletet azonban... több»