Először alakítja afroamerikai színész a Doctor Who? főszerepét

Újabb fordulóponthoz érkezik a kultikus Ki vagy, Doki? sorozat, amelynek címszerepére először castingoltak afroamerikai színészt.

Jodie Whittaker után ugyanis a Szexoktatás sztárja, Ncuti Gatwa lesz látható a Doktor szerepében. “Nem igazán vannak szavak arra, hogy le tudjam írni, mit érzek. A legmélyebb megtiszteltetés, az izgatottság és persze a félelem keveréke mindez. Ez a szerep és a sorozat sokat jelent világszerte az emberekeknek, beleértve engem is. Elődeim a legnagyobb gondossággal kezelték ezt az egyedülálló felelősséget és kiváltságot. Én is mindent megteszek majd, hogy ugyanezt tegyem” - írja a színész egy közleményben.

Jodie Whittaker castingolása annak idején szintén történelmi jelentőséggel bírt, hiszen ő volt az első színésznő, akit a karakter megformálására kértek fel.

“Eláraszt a boldogság. Ncuti határtalan lelkesedésével és sugárzó energiájával minden napunkat feldobja a forgatáson. Ez nem is történhetett volna meg jobb emberrel”- írja a Marvel sztárja, Simu Liu a közösségi médiában.

családi | dráma | kaland | misztikus | sci-fi

Rose Tyler, egy londoni áruházban dolgozó fiatal lány egy napon véres és megmagyarázhatatlan események szemtanúja lesz, melyek során az ő élete is veszélybe kerül. Ekkor tűnik... több»