Nyakunkon a Rambo 5: Utolsó vér premierje, de közel sem biztos, hogy ebben a filmben láthatjuk utoljára a vietnami veteránt.

Sylvester Stallone Rambo előzményfilmet szeretne, melyből megtudhatnák, milyen életet élt az ikonikus karakter, mielőtt gyilkológéppé változott volna.

John Rambot 1982-ben ismerte meg a világ, és komoly kasszasiker lett a maga 125 millió dolláros bevételével, a folytatások pedig nem is maradhattak el. Idén ötödször tér vissza a  Rambo a mozivászonra, de, az alcím ellenére egyáltalán nem biztos, hogy utoljára.

Bár az Utolsó vér elvileg lezárja a franchise-t, annak elvileg semmi akadálya, hogy elkészülhessen egy előzményfilm, amit Stallone nagyon is pártolna.

„Mindig is úgy képzeltem, hogy Rambo 16, 17 évesen – bízom benne, hogy meg tudják csinálni az előzményfilmet – a legjobb ember volt, akit csak el lehet képzelni. Egy csapatkapitány, a legnépszerűbb srác a suliban, egy remek sportoló. Olyan, mint Jim Thorpe, és a háború volt az, ami megváltoztatta. Előtte egy tökéletes srác volt” - mondta a színész-rendező.

Stallone azt nem részletezte, mennyire komoly a terve, és hogy mikor lehet film a dologból, Creed és a Rambo franchise-okat elnézve, valamit figyelembe véve, hogy készül a Kobra reboot és a Tango és Cash körül is nagy a mozgolódás, nincs okunk azt feltételezni, hogy ne előbb-utóbb ne hozná tető alá az előzményfilmet.

A Rambo 5: Utolsó vér (Adrian Grunberg) szeptember 19-től látható a mozikban.

Via ScreenRant