Harrison Ford idén nyáron töltötte be a 80. évét, ám a sztár próbál nem tudomást venni a koráról. Talán éppen ez volt az, amitől olyan kínossá vált a legutóbbi interjúja Alison Hammonddal a This Morning show-ban.

A műsorvezető 2017 után készített újra interjút a színésszel, akkor a Szárnyas fejvadász 2049 volt a téma, most pedig természetesen az Indiana Jones és a sors tárcsája. Az interjúra csak videochat formájában került sor, de így sem kerülhette el, hogy mindjárt egy kínos jelenettel indítson.

A beszélgetés eleve egy picit kínosan indult, amikor Alison Hammond visszaemlékezett az első beszélgetésükre öt évvel ezelőttről, ami során whiskyt ittak és vihogtak. Erre a sztár rávágta, hogy azt igazából nem ő csinálta, hanem a műsorvezető. Ezután áttértek a lényegi dolgokra, beszélgettek egy picit Harrison Ford új filmjeiről és a Helen Mirrennel való közös munkáról.

Az interjú vége felé a műsorvezető azzal folytatta, hogy elnézést kért, amiért a nyáron nem tudta megajándékozni a sztárt a születésnapján. Majd hozzátette, hogy de semmi gond, mert most készült és maga elé vett egy Indiana Jones témájú tortát. Volt rajta kalap, ostor, skorpió, valamint egy 80-as gyertya és Harrison Ford neve.

A gesztus a legelső pillanattól kezdve nem kicsit erőltetettnek hatott, amire csak rátett egy lapáttal a sztár reakciója, aki jól láthatóan nem tudott mit kezdeni a dologgal, csak grimaszolt. Ekkor Alison Hammond rákérdezett, hogy hogy éli meg a jubileumi évet, mire Harrison Ford azt válaszolta, próbál nem tudomást venni róla.

Végül a műsorvezető felajánlotta, hogy elküldi a tortát a színésznek, de ő visszautasította és csak annyit mondott, jó étvágyat a tortához.