Erről szólhatna a Thor 5, Taika Waitit elárulta, milyen irányba vinné a filmet

Taika Waititi azt akarja, hogy Thor egy olyan ellenséggel nézzen szembe, aki erősebb, mint az istenség Mjölnir-törő nővére, Hela.

Bár még nincs fejlesztés alatt a 'Thor 5', Waititi a Titan Thor: Szerelem és mennydörgés The Official Movie Special című könyvében elárulta (a Screenranton keresztül), hogy mit tenne, ha lehetőséget kapna a Thor-filmsorozat új részének rendezésére.

"Olyasminek kell lennie, ami folytatja a karakter fejlődését, de mégis nagyon szórakoztató módon, és még mindig olyan dolgokat ad neki [Thornak], amikkel szembe kell néznie, amik azokra az akadályokra épülnek, amiket le kell küzdenie" - mondta Waititi - "Nem hiszem, hogy Helánál gyengébb gonosztevőnk lehetne. Úgy érzem, hogy onnan tovább kell lépnünk, és hozzá kell adnunk egy olyan gonosztevőt, aki valahogy félelmetesebb."

Cate Blanchett a 2017-es Thor: Ragnarökben Hela, a halál asgardi istennője volt, aki elpusztítja Thor kalapácsát, a Mjölnirt, és elfoglalja Asgardot. Az új ellenség mellett Waititi "egyre furcsább és őrültebb vadállatokat, szörnyeket és idegeneket" is be akar mutatni különböző világokból, amelyek hűek maradnak a mennydörgés istenének mitológiai eredetéhez.

Az alkotó hozzátette: "Van egy szórakoztató eleme [Thornak], és van benne egyfajta lazaság és pimaszság, amikor meglátogatja ezeket a világokat, és találkozik ezekkel az idegenekkel."

Bár a Thor: Ragnarök és a Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője úgy tűnik, eltökélt abban, hogy Thor kalandjait egy újabb önálló filmben folytatja, Chris Hemsworth júniusban megerősítette, hogy Marvel visszatérése nem hivatalos.

"Nem akarom addig folytatni, amíg az emberek a szemüket forgatják, amikor meglátnak a vásznon, mint ezt a karaktert" - mondta Hemsworth az Entertainment Weeklynek - "Ha a közönség látni akarja, és ha van valami, ami szerintünk izgalmas és szórakoztató, akkor nagyszerű. Imádtam, hogy néhányszor újra feltalálhattam ezt a karaktert. Még nem tudom a választ, de szívesen megpróbálnám [kitalálni], hogyan tehetnénk ezt újra, és hogyan tarthatnánk egy kicsit frissen."

A Thor: Szerelem és mennydörgés - A hivatalos filmkülönlegesség szeptember 19-én kerül a mozikba.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»