Ez az új tanú váratlan fordulatot hozhat Johnny Depp és Amber Heard perében

Szerdán tanúként idézik be Kate Moss szupermodellt Johnny Depp és Amber Heard bírósági tárgyalásán.

Moss és Depp korábbi kapcsolatát maga Heard hozta összefüggésbe tanúvallomásával, amikor a színésznő utalt egy korábbi pletykára, miszerint volt férje bántalmazhatta Mosst. Heard éppen azt az incidenst vázolta fel, amikor egy veszekedés során megütötte Deppet.

“A húgom, Whitney háttal állt a lépcsőháznak, Johnny pedig feléje indult. Abban a pillanatban Kate Moss jutott az eszembe. Azt megelőzően soha korábban nem ütöttem meg Johnnyt a kapcsolatunk alatt” - mondta Heard.

“Emlékeztem egy korábbi hírre, miszerint egy korábbi barátnőjét lelökte a lépcsőn” - vallottak korábban Heard a 2020-as bírósági tárgyaláson.

Kate Moss és Johnny Depp 1997-ben szakítottak, akik korábban el is jegyezték egymást. Deppet 1994. szeptemberében tartóztatták le, amiért feldúlta a New York-i Mark Hotel egyik szobáját. A hatóságok annak idején elmondták, hogy Deppet ittas állapotban találták, a helyszínen volt Moss is, aki sértetlen állapotban volt.

“Soha senki nem volt képes úgy gondoskodni rólam, mint Johnny, aki hosszú évekig tette ezt” - nyilatkozta Moss a Vanity Fairnek egy 2012-ben adott interjúban.