Netflix: Ezt a 6 filmet nézi majd mindenki 2023 második felében

Lassan kifelé haladunk a nyárból és tetszik vagy sem, megállíthatatlanul közelít a szeptemberi iskolakezdés is. De azért az év még hátra lévő második felében is bőven lesz minek örülni, filmek terén legalábbis mindenképp. A Netflix több premierrel is készül az elkövetkező hónapokban, ezek közül mutatunk most hatot, amire szerintünk rá fog kattanni a nép.

#5

akció | krimi | thriller

Netflix

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»

Rachel Stone nemzetközi hírszerzőügynöknek veszélyes küldetésre kell indulnia, hogy megvédje a „Szív” néven ismert titokzatos MacGuffint. Stone-t a Charter nevű békefenntartó szervezet bízza meg azzal, hogy a tárgyat biztonságban tartsa attól, hogy ellenséges kezekbe kerüljön. Már a Netflixen.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London... több»

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London – talán dacol az esélyekkel. Szeptember 19-től a Netflixen.
#3

71 A fájdalom ügynökei  (2023)

(9) (2)

dráma | krimi

Netflix

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a nagybetűs életbe, nem is sejtve, hogy hamarosan egy bűnügyi összeesküvés kellős közepébe kerül. Október 27-től a Netflixen.
#2

57 May December  (2023)

(4) (11)

dráma | romantikus

Netflix

Amikor Gracie és Joe életéről játékfilmet akarnak forgatni, Elizabeth Berry, egy hollywoodi színésznő Maine-be utazik kutatás céljából, mivel a filmben ő alakítja Gracie... több»

Amikor Gracie és Joe életéről játékfilmet akarnak forgatni, Elizabeth Berry, egy hollywoodi színésznő Maine-be utazik kutatás céljából, mivel a filmben ő alakítja Gracie szerepét, és szeretné jobban megismerni őt. Azonban Elizabeth érkezésével a házaspár között régóta lappangó konfliktusok egyre jobban felerősödnek. December 1-től a Netflixen.
#1

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. December 22-től a Netflixen.