77% 54 szavazat
Vajon létezik szerelem első látásra?

Vajon létezik szerelem első látásra?

Love at First Sight
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
28
Szereplők (28)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
16
Cikkek (16)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London – talán dacol az esélyekkel.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Katie Lovejoy
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier: 2023.09.15. | Netflix (2023.09.15.)

KULCSSZAVAK

 
2023.11.19 Kinga Kecskeméti

legújabb vélemény

Nem írok semmit, mert csak ismételni tudnám Crystaldeer véleményét, aki szó szerint leírta, amit én is gondolok a filmről. Egyszerűen tetszett, és ennyi!

1
 
2023.10.05 Crystaldeer

Szerelembe esni az első pillanatban

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Lehet, hogy egyeseket megmosolyogtat ez a kijelentés, de én bizony megszerettem ezt a filmet az első pillanattól fogva. Egy igazi érzelmi hullámvasútra ültetett fel. Az repülős jelenet részében mosolyogtam végig, mint egy bolond szerelmes, azután meg... Teljes kritika

1
 
2023.09.25 Jerico

Habkönnyű romantika klisékkel

Haley Lu Richardson tehetséges színésznő szerintem, így mindig odafigyelek filmjeire. Döntően romantikus jellegű vígjátékokban szerepel, melyek közül nekem az Unpregnant a legnagyobb kedvencem. Abban egyszerűen zseniális. Ezúttal sajnos picit gyengébb teljesítményt nyújt ebben a halványra sikeredett vígjátékban, mely hangzatos címet kapott nálunk: „Vajon létezik szerelem első látásra?” Eredeti címe csak picit rövidebb: Love at First Sight. A cselekmény egyszerű, két fiatalról szól, akik egy reptéren ismerkednek meg, majd a repülőúton egymásba szeretnek, de elsodorja őket egymástól a kialakuló helyzet leszálláskor. Van a filmben sok vígjátéki elem, sőt pici izgalom is. Jók a karakterek, mégis a kissé bugyuta alaptörténet miatt nálam csak közepes a végeredmény. Értékelésem csak Richardson kisasszony miatt 60-65%-os, a rendezésre nem adnék, csak kevesebbet. Azoknak ajánlom, akik szeretik a habkönnyű romantikát, és kevéssé fontos a klisémentes eredetiség. Fiataloknak ideális lehet kikapcsolódásra.

1
 
2023.10.18 Klauka89

Az a bizonyos hab a tortán, csillámos rózsaszín ehető csokibogyóval

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem egyszer nézős kategória, sosem látott színészekkel. Ami persze nem baj. Számomra eléggé mézesmázos történet, voltak benne azonban szépen és igazán romantikusan kidolgozott, kedves és kellemes pillanatok, amelyek tényleg átjöttek a tévén keresztül. A búcsúztató még élő anyukának eléggé abszurd volt, viszont annál eredetibb. Persze a happy end sem maradhatott el.

0
 
2023.09.15 Noemi

Aranyos, helyenként megható is tud lenni, de összességében egy klisékkel és sztereotípiákkal teletűzdelt, gyártószalagról legurított romantikus film - így létezése teljes mértékben megkérdőjelezhető.

1