87 Törés  (2007)

Ma már nehéz elképzelni, de bizony még Chris Evans karrierjében is voltak olyan idők, amikor nem kapott meg bármilyen szerepet.

Mielőtt Evans csatlakozott volna az MCU-hoz, Amerika Kapitány karaktere pedig áttörést hozott volna a karrierjében, nem sok jelentős szerepet tudhatott magáénak. A legtöbben talán a Fantasztikus Négyesből és a Már megint egy dilis amcsi filmből emlékeznek rá főként, volt azonban egy film, amely garantált sikert hozhatott volna már jóval korábban a színész számára.

A Hollywood Reporter magazinnak adott legfrissebb interjújában Evans azonban nem csak a azt árulta el, melyik igazán jelentős szerepre pályázott korábban nagy reménnyel, hanem arról is, hogy végül ki happolta el előle a lehetőséget.

“Emlékeztek még a Törésre, amelyben Ryan Gosling és Anthony Hopkins vitte a főszerepet? Őszintén szólva soha korábban nem volt sikeresebb meghallgatásom, mint arra a szerepre, pedig utálom a szereplőválogatásokat. Fantasztikus volt, a rendezővel is nagyon sok mindenben egyetértettünk, nagyon úgy tűnt, hogy összejön a dolog” - jegyezte meg Evans

“Komolyan, ha valakivel szemben egyszer is veszíteni kell, akkor az tényleg legyen Ryan, de akkor is, nagyon kemény és lesújtó volt a hír, hogy nem én nyertem el a szerepet.”