Fehérneműben fotózták az új filmjére készülő Jennifer Lopezt (fotó)

Jennifer Lopez számos területen számít ikonnak: sikeres színésznő, szerepelt televíziós műsorokban, többszörös platinalemezes előadó Billboard-listavezető albumokkal, volt profi táncos és nemzetközi szexszimbólum, aki hiába múlt már el ötven éves, még most is egészen lenyűgöző formában van

Jennifer Lopez az Instagram-fiókján nemrég egy négy fotóból álló galériát tett közzé, melyben egy fülledt hangulatú fehérneműs fotó is szerepel. A szóban forgó képek a Dolce & Gabbana luxusdivatház hivatalos hashtagjével vannak ellátva, idelent meg is nézheted őket.

Mindeközben a színésznő újabb filmmel is jelentkezik idén. A Vegyél el! című romantikus vígjátékát az év elején láthattuk a mozikban, a tervek szerint pedig még 2022-ben jön a The Mother is Niki Caro (Mulan) rendezésében (a további főbb szerepekben Joseph Fiennes és Gael García Bernal), melyben egy menekülő bérgyilkost alakít majd, aki előbújik rejtekéről, hogy megmentse lányát, akit korábban magára hagyott. A film egyelőre nem kapott hivatalos premierdátumot.

Lopez legutóbbi filmje, a Vegyél el jelenleg is nézhető a mozikban

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

71 Vegyél el  (2022)

romantikus | vígjáték | zenés

SkyShowtime (2023.02.14.)

A két zenei szupersztár, Kat Valdez (Jennifer Lopez) és Bastian (Maluma) azt tervezik, hogy összeházasodnak gigantikus rajongótáboruk előtt. Ám amikor Kat mindössze néhány... több»