Fergeteges a Batman v Superman felnőttfilmes paródiájának előzetese

Aggodalomra semmi ok, az előzetes nem tartalmaz korhatáros jeleneteket.

Folytatódik az utóbbi évek tendenciája, mely szerint, ha Hollywood nagy dobásra készül, előbb utóbb megjelenik az adott film alacsony költségvetésű verziója (az ezzel járó pereskedésekkel együtt), és persze a felnőtt filmes világ is lecsap a legnagyobb címekre.

Nincs ez másként a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala kapcsán sem. Bár a Warner filmjére még 2016-ig várnunk kell, máris itt a paródia, melyhez előzetes is érkezett. A film címén minden bizonnyal nem gondolkodtak sokat a készítők, és beérték az árulkodó Batman v Superman XXX-szel.

Az előzetes egyébként valójában nem mutat rosszul. Persze ránézésre olcsó, de egyáltalán nem veszélyes, nagyjából olyan hatást kelt, mint egy rajongói film. A verekedős jelenetsor nagyon széles mosolyt varázsolt az arcunkra, utoljára a 60-as évek filmjeiben láttunk hasonlót. De van itt minden, cameo szerepben feltűnik Csodanő, Harley Quinn és Joker is. Utóbbi egyértelműen Heat Ledger ikonikus alakítására hajaz, de nem is érdemes erről többet mondani. Az egész magáért beszél!

A filmet nem mellesleg a paródiákban igen jártas Axel Braun rendezte, aki korábban olyan hollywoodi filmek felnőtt verzióját készítette el, mint a Bosszúállók vagy a Terminator.